Den nya standarden förBIOINFORMATICS AS A SERVICE

Logo

Jag letade efter en partner för att validera och förbättra en algoritm som syftar till att identifiera den optimala kombinationen av cancerbehandling för varje patient genom att bedöma kliniska data. Samarbetet med Genevias team har fungerat utan några utmaningar. Deras svarstid är kort, de är lätta att kommunicera med och ger högkvalitativ maskininlärningsexpertis.

Giuseppe MasucciM.D. Senior Consultant, ProfessorDept. of Oncology-Pathology, Karolinska Institutet

Logo

Som biologer har vi ett ständigt behov av ett bra bioinformatiksamarbete. Vi har fått ett mycket bra intryck av våra interaktioner med alla människor på Genevia. Särskilt uppskattade vi professionalismen och hastigheten i att ge erbjudanden, resultat och svar på specifika frågor.

Dan HolmbergProfessor, Chairman of the BoardLund University, InfiCure Bio AB

Logo

Våra egna bioinformatiker hade fullt upp och med tanke på genetikens konkurrenskaraktär ville jag påskynda analysprocessen. Genevia levererade vad de lovade, och mer – jag blev överväldigad av projektrapportens kvalitet och användbarhet. Det är lätt att ringa upp Genevia när ett plötsligt behov av extra händer uppstår, eller interna kunskaper behöver fyllas på. Jag kan verkligen rekommendera dem till alla.

Juha KantanenResearch professor, docentNatural Resources Institute Finland (Luke)

Logo

Vi befann oss i ett verkligt behov av att identifiera en bioinformatikpartner, eftersom erfarna bioinformatiker är som gulddamm. Sedan vi började samarbeta med Genevia har bioinformatik inte längre varit en flaskhals, utan raka motsatsen. Genevia-teamet förstår verkligen våra forskningsmål till den grad att de kan föreslå de bästa analysalternativen som är skräddarsydda för våra behov. Samarbetet fungerar perfekt, vi är genuint nöjda med Genevia.

Agate NoerSenior ResearcherOslo University Hospital

Logo

Vi behövde hjälp med att lista ut vårt läkemedelsläge. Vi satt på massor av data, utan att veta i vilken riktning vi skulle starta analysen. Resan med Genevia var lysande; deras analyser bekräftade våra hypoteser och gjorde det möjligt för oss att känna igen hur vi planerar våra framtida biomarköranalyser. Vi kunde lära oss mycket om biologin som vi arbetade med. Jag har rekommenderat Genevia till andra forskare, och vi kommer absolut att fortsätta vårt samarbete med Genevia!

Vikash ReebyePrincipal ScientistMiNa Therapeutics

Logo

Vårt FastEV-projekt syftar till att utveckla och kommersialisera en innovativ biomarkörupptäcktsplattform baserad på extracellulära blåsor. Genevia gav oss kombinatorisk analys av multi-omikdata, och vi har redan lärt oss så mycket från data på mindre än två månader.

Maija PuhkaHead of R&D, FastEV projectUniversity of Helsinki

Den ökade genomförbarheten för nästa generations sekvensering främjade vår önskan att närma oss denna teknik. GeneVia gav utmärkt service i planering, utförande och analys av vårt experiment. Dessutom kände vi oss väl understödda under vårt samarbete via e-post och Skype-kontakt. Projektrapporten var välorganiserad med grafik av hög kvalitet och kommer att vara till stor hjälp när resultaten publiceras.

Prof. Dr. Bruno Moerschbacher and Philipp Lemke, M.Sc.University of Münster, Institute for Plant Biology and Biotechnology, Germany

Logo

Samarbetet med Genevia gick bra; De höll tidsplanen och lämnade en välstrukturerad projektrapport. De har verkligen ett brett utbud av expertis i sitt kompakta team. Genevias team är alltid redo att reagera på kundens behov och hjälpa till med projektdesignen.

Vesa HytönenProfessor, Faculty of Medicine and Health TechnologyTampere University

Logo

Kommunikationen med Genevia-teamet gick smidigt, vårt samarbete var nära och personligt, och de antog sin analys efter våra behov.

Filip SternNext Generation Sequencing Service ManageTATAA Biocenter

Logo

Genevia-teamet designade oss en anpassad programvara för att utforska våra epidemiologiska data. Vi var mycket nöjda med resultatet.

Hannu UusitaloProfessor, Faculty of Medicine and Life SciencesTampere University

Logo

Genom att kontraktera NGS och bioinformatik kunde vi bättre fokusera våra interna resurser och ändå lära oss om sekvensering och bioinformatik. Vi fann att Genevia-teamet flexibelt anpassade sig till våra krav under projektets gång.

Marja PaloheimoSenior Research ScientistRoal Oy

Logo

Genevia hjälpte oss att validera de molekylära egenskaperna hos våra cellinjer. Jag tyckte att kommunikationen mellan våra respektive fältexperter flöt på väldigt bra. De är mycket flexibla och professionella, och deras verksamhet drivs tydligt av kundens krav.

Jenni Mäki-JouppilaSenior ScientistPharmatest Services Oy

Logo

Utan hjälp av Genevia-teamet skulle jag inte ha kunnat få mina data analyserade alls. Jag tyckte att samarbetet var professionellt, vänligt och ganska informativt för mig.

Ola RøkkeProfessorUniversity of Oslo

Bioinformatics as a Service

Skala upp din omikforskning direkt

 • Personligt bioinformatikteam
  Vi bygger upp ett team åt dig med expertis inom biologi, statistik och datavetenskap – allt för att matcha dina behov
 • Projektledare på forskarnivå
  Din projektledare hjälper dig att förstå alla resultat och föreslår ytterligare analysalternativ genom regelbundna telekonferenser
 • Ingen analys passar alla
  Alla våra pipelines är anpassade till dina data- och forskningsfrågor
 • Snabb omsättningstid
  Utnyttja våra befintliga analyspipeliner och programvara för att minimera leveranstider
 • Obegränsad databehandling
  Inga extra avgifter för standardberäkning, snabbare molntjänster tillgängliga på begäran
 • Utbildning ingår
  En del av tjänstetimmarna kan användas för att lära ditt team viktiga bioinformatikkunskaper
 • Flexibla betalningsalternativ
  Betala månadsvis eller förskottsbetalning för att få 10 % extra arbetstid gratis
 • -20 % akademisk rabatt
  För akademiska kunder som går med på att vara vår offentliga referens och erkänna oss i efterföljande forskningsartiklar (författarskap krävs inte)
 • Nöjdhetsgaranti
  Om du inte är nöjd med oss kan du avsluta tjänsten när som helst, och vi kommer inte att fakturera de aktuella eller följande månaderna

Vissa offentliga kundfall

Bioinformatik som tjänst

Sakkunniga inom bioinformatik redo att hjälpa sakkunniga inom forskning

Genevia Technologies är ett finländskt bioinformatikföretag som grundades i Tammerfors år 2011. Vi har hjälpt över 100 klienter i över 20 länder. Då vi utfört forskning inom bioinformatik och molekylbiologi märkte vi att biovetenskaper håller på att förändras till en datasensitiv bransch, och nya utmaningar uppstår vid sidan av vanlig biologisk forskning då omikmätningar blir vanligare samtidigt som teknologin utvecklas snabbt. Trots att sekvenseringsprov finns lätt tillgängliga för att forskare, finns det inte lätta färdiga lösningar för analys av de stora biologiska material som uppstår. Därför har vi samlat ihop ett team av de främsta experterna inom bioinformatik, datavetenskap, dataprogramutvecklare och molekylbiologer, som tillsammans hjälper biologer, forskare och företag att föra biologisk forskning framåt.

Under årens lopp har vårt laboratorium växt till en mångsidig grupp sakkunniga inom bioinformatik, som möjliggör fullständigt formbar service samt konsultation inom bioinformatik för all omikforskning. Nu har våra klienter i Skandinavien, Västra Europa och Nordamerika den lättaste tillgången till de nyaste analyserna inom bioinformatik! I praktiken möjliggör vi forskning genom att sköta om analyser av bioinformatik och sekvensdata på toppnivå, så att klienten själv kan fokusera på att skapa biologiska prover samt ställande av forskningsfrågor.

Analys av sekvensdata

Vare sig det är fråga om DNA-sekvens, RNA-sekvens- eller exempelvis masspektrometerdata, hjälper vi dig att få ut allt man kan av dina data.

Våra klienter experter inom skapade av nya forskningsfrågor. Vi är för vår del experter i att hitta svar på forskningsfrågorna från dina sekvensdata. Vi sköter om allt från kvalitetskontroll av NGS rådata till utförande av publiceringsdugliga bilder. Och allt detta utför vi snabbare än klienterna vanligen förväntar sig.

Varför lönar det sig att utnyttja en utomstående partner för analys av sekvensdata? Framgångsrik och professionell forskning inom life science branschen förutsätter friktionsfritt samarbete med serviceinriktat och lärande bioinformatikteam. Vi har utvecklat våra servicemodell för bioinformatik så att den svarar till just dina behov. Analysprojekt skräddarsys för dina prov, sekvensmätningar och forskningsfrågor. Vi erbjuder dig egen projektledare som ser till att upprätthålla en regelbunden och smidig kontakt. Vi går igenom resultaten från analyserna noggrant med dig och vi diskuterar dem på möten som hålls på distans eller på plats. Alla metoder dokumenteras omsorgsfullt och levereras till dig för eventuell presentation.

Vårt specialkunnande är cancerforskning, men vi arbetar regelbundet med människo-, djur-, mikrob- och bakterieprover. Utöver klienternas egna prover kan vi erbjuda nya möjligheter för att främja forskning genom att kombinera våra klienters data med data från allmänt tillgängliga databaser.

Läs mer om våra olika analyser (på engelska):

Klientärenden

Alla beskrivningar av klientprojekt är på engelska. Ta kontakt ifall du har frågor om våra klientberättelser och projekt. Våra sakkunniga är redo att hjälpa dig och vill gärna höra mer om ditt projekt. Det är alltid kostnadsfritt att ta kontakt och ha en inledande diskussion.

Ta ett steg mot effektivare bioinformatik

Lämna oss ett meddelande så kommer vi att kontakta dig inom en dag!